Leefstijlcoach

Wanneer je blijvend een gezonde leefstijl wilt ontwikkelen is de leefstijlcoach degene die je daarbij helpt en ondersteund. Een gezonde levensstijl kan immers best lastig zijn. Want, ondanks al je inspanningen kunnen oude gewoontes er na verloop van tijd weer insluipen. Jammer natuurlijk en bovendien uitermate frustrerend. Hoe je een gezonde leefstijl realiseert die werkt én blijvend is, daarbij ondersteunt een leefstijlcoach je.

Om een gezonde leefstijl te ontwikkelen, ligt de focus op gezond eten, voldoende bewegen en ontspanning en rust. Afhankelijk van welke obstakels je ervaart, werkt een leefstijlcoach samen met jou aan onder andere jouw motivatie, valkuilen, vergroten van je wilskracht, oude gewoontes veranderen, terugval voorkomen. Op die manier coacht een leefstijlcoach je stap voor stap bij het realiseren van een leefstijl waar je je goed bij voelt. Die bij je past en voor je werkt.

Wat kan ik u bieden?

Door vele opleidingen in de gezondheidszorg: in onder andere voeding, Universitaire psychologische opleidingen in zowel Amerika als in Leiden en het blijven ontwikkelen op alle gebieden (momenteel Universitair Master Levenslooppsychologie) ben ik, Simone Engel zeer breed geschoold. Daarbuiten heb ik al jarenlang eigen praktijken op het gebied van Gezondheid als Natuurgeneeskundig Therapeut Praktijk Simahealth en Praktijk Engel met Coaching en Relatietherapie. Hierdoor ben ik in staat u op vele gebieden te begeleiden en te coachen.

Voor wie is Leefstijl coaching bedoeld?

Leefstijl coaching is voor zowel individuen als voor bedrijven, organisaties en instellingen. Als u een gezonde levensstijl wilt en dat wil blijven vasthouden en niet meer wil terugvallen dan is leefstijl coaching iets voor jou. Samen maken we een programma wat bij jou past. Ieder mens is anders dus er is geen standaard programma. Het wordt opmaat voor je gemaakt. Wat heb je nodig? Een goede motivatie en de absolute wil om de gezonde leefstijl in jouw dagelijkse leven te integreren.

mbog 736tllogo batc footerOnze praktijk is aangesloten bij de beroepsverenigingen MBOG en BATC.