Tarieven

Tarieven voor Orthomoleculaire consulten, darmtherapie, sport voedingsadvies en orthomoleculair gewichtsconsulten consulten.

  • Intake consult (1,5 a 2 uur) € 135,-
  • Vervolg consult (1 uur) € 90,-
  • Vervolg consult (0,5 uur) € 60,-

Tarieven voor Coaching consulten

  • Per uur € 90,-. Meestal duren consulten 1,5 uur.
  • Na 17.00 uur een toeslag van € 10,-
  • Het is mogelijk om op zaterdag een sessie te boeken hiervoor geldt een weekendtoeslag van €20,-

Betalingen

Genoemde bedragen zijn inclusief btw en exclusief eventuele voedingssuppletie en/of laboratoriumonderzoeken. In de praktijk is een pinautomaat aanwezig. Betalingen dienen direct na het consult te worden voldaan. Dit kan per pin, per mobiele overschrijving of contant.

Annulering

Bel tijdig af! Afspraken kunnen kosteloos geannuleerd worden tot 24 uur voor de afgesproken datum en tijd. Bij afzeggingen binnen 24 uur of niet komen opdagen wordt het consult voor het geplande tarief in rekening gebracht. Mocht je willen annuleren dan kan dat van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur t/m 17.00 uur. Dit kan telefonisch of via een e-mailbericht. Het kan niet met een Watts-app.of SMS bericht. Van deze annulering zal je te allen tijde een bevestiging ontvangen, waaruit blijkt dat je tijdig hebt geannuleerd. Zonder deze bevestiging wordt de annulering als niet gedaan beschouwd. Voor afspraken op maandag geldt, afmelden voor vrijdag 17.00 uur. Indien dit niet gebeurt, brengen wij de door u gereserveerde tijd in rekening.

mbog 736tllogo batc footerOnze praktijk is aangesloten bij de beroepsverenigingen MBOG en BATC.