Gratis Consult

Orthomoleculaire therapeut Simone Engel van Simahealth staat woensdag 11 mei 2011 tussen 10.00 uur en 17.00 uur in de Gezondheidswinkel De Weegschaal in de Bisonspoor in Maarssen.

Heeft u vragen over uw gezondheid of heeft u gezondheidsklachten dan kunt u haar hierover advies vragen. Tevens kan zij u tijdens deze dag advies geven over het gebruik van voedingssupplementen. Als u er zeker van wilt zijn dat zij u persoonlijk te woord staat op 30 maat, is het mogelijk om vooraf een afspraak te maken. Om zoveel mogelijk klanten van de Gezondheidswinkel De Weegschaal de gelegenheid te geven om met haar te spreken duurt dit gratis consult maximaal 10 minuten.

Simone Engel heeft buiten de studie Orthomoleculaire Geneeskunde onder andere ook de opleiding Orthomoleculaire Gewichtsconsulent en de opleiding Darmtherapie gericht op microbiologie, immuniteit, diagnostiek, therapie met voedingsleer gevolgd.

U kunt zich vooraf opgeven bij Gezondheidswinkel De Weegschaal, Bisonspoor 1098, 3605 KL Maarssenbroek, Tel. (0346) 56 29 81 of via Simahealth, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Tel. (0346) 21 65 92

mbog 736tllogo batc footerOnze praktijk is aangesloten bij de beroepsverenigingen MBOG en BATC.